Skip to content

Tevreden collega's

Klantenverhalen

Suzy Michiels, diëtiste

"Het portieboek vind ik fantastisch, mensen hebben er echt wel wat aan. Je komt via de prentjes ook heel veel te weten want anders zeggen ze gewoon de opgestelde grammages uit het hoofd op wanneer je een anamnese doet."

Hilde Winters, diëtiste

"Portiegrootteboek zorgt voor aangenamere consultaties binnen mijn diëtistenpraktijk door het visuele aspect. Mensen kunnen vaak hun portiegroottes moeilijk verwoorden. Met foto’s wordt het veel duidelijker waardoor anamneses vlotter verlopen en de mensen zich ook veel bewuster worden van de hoeveelheden die ze eten of die aanbevolen worden."

Charline Verstraete, diëtiste

"Portiegrootte boek gebruik ik bij iedere consultatie. Vind ik een uitstekend tool! Twee suggesties: bij geraspte wortelen zou er ook een wortel in zijn geheel kunnen afgebeeld staan (zoals bij komkommer) en misschien afbeelding van hoeveelheid mayonaise / vinaigrette (eventueel in combinatie met de salade)."

Nina Sychold, diëtiste

"Het portiegrootteboek is een praktisch hulpmiddel om de porties van patiënten in te schatten. Nu kan ik voedingsberekeningen nauwkeuriger invoeren en het geeft me een beter beeld over de voedingsgewoonten van patiënten."

Annemie Quintijn, diëtiste

"Ik gebruik vooral het 'portiegrootteboek' als soort didactische handleiding tijdens consultaties. Het is altijd duidelijker om dingen te kunnen visualiseren en dit boek is daar een ideaal werkinstrument bij. Het is eveneens interessant bij de afname van de voedingsanamnese : de patiënt kan z'n eigen portiegroottes aanwijzen in het boek."

Schrijf nu ook aan het succesverhaal van je klanten.

Wil jij ook graag meer verandering zien in het leven van je klanten? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we samen kunnen doen om ook voor jouw klanten een mooi verhaal te schrijven.